5 sportsbiografier du ikke må gå glip af

0
81

En sportsbiografi kan være en rigtig spændende bog at læse. Du får et indblik i en sportsudøvers verden, og hvordan denne person er blevet til den, han eller hun er i dag. Derudover er det også spændende at læse om den sport, personen dyrker, og hvordan man kan nå så højt som muligt. Her er 5 sportsbiografier, du ikke må gå glip af:

1. Lars Høgh – ”Der er antal på alt”

Lars Høghs bog, er en af de mest læste sportsbiografier i Danmark og Lars Høgh – ”der er antal på alt” er lavet af Lars Høgh selv. I bogen får du et indblik i hans verden som professionel håndboldspiller, og hvordan han er blevet til den, han er i dag. Du får også et indblik i, hvordan man kan blive en bedre håndboldspiller, og hvordan man kan nå så langt som muligt.

2. ”Jeg er Zlatan Ibrahimovic”

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic er en af de mest talentfulde fodboldspillere i verden. I bogen ”Jeg er Zlatan Ibrahimovic” fortæller Zlatan Ibrahimovic selv om sin historie, og hvordan han er blevet til den, han er i dag. Du får også et indblik i, hvordan man kan blive en bedre fodboldspiller, og hvordan man kan nå så langtsom muligt.

3. Shaq Uncut

Shaquille Shaq O’Neal er en af de bedste basketballspillere nogensinde. I bogen Shaq Uncut fortæller Shaquille Shaq O’Neal selv om sin historie, og hvordan han er blevet til den, han er i dag. Du får også et indblik i, hvordan man kan blive en bedre basketballspiller, og hvordan man kan nå så langt som muligt. En virkelig god sportsbiografi.

4. Wayne Gretzky – Den gyldne puck

Wayne Gretzky er en af de bedste ishockeyspillere nogensinde. I bogen Wayne Gretzky – Den gyldne puck fortæller Gretzky selv om sin historie, og hvordan han er blevet til den, han er i dag. Du får også et indblik i, hvordan man kan blive en bedre ishockeyspiller, og hvordan man kan nå så langt som muligt.

5. Tiger – jeg er tilbage

Tiger Woods er en af de bedste golfspillere nogensinde. I bogen Tiger –” jeg er tilbage” fortæller Tiger Woods selv om sin historie, og hvordan han er blevet til den, han er i dag. Du får også et indblik i, hvordan man kan blive en bedre golfspiller, og hvordan man kan nå så langt som muligt.