5 ting jeg elsker ved efteråret

Når efteråret er på vej, så er der altid nogle ting, jeg ser frem til. Her får du min liste over 5 ting, jeg elsker ved efteråret.

1. De smukke farver

En af de ting jeg elsker allermest ved efteråret, er de smukke farver på bladene på træerne. Jeg kan godt lide at gå en tur i skoven og se de forskellige farver på bladene. Det giver mig en følelse af ro og afslapning. Her vil jeg som ofte tage et par billeder, så jeg kan bruge dem som baggrundsbilleder på min computer og på min mobiltelefon. Man kunne evt. også forestille sig, at man kunne udvide det til, at man kunne tage et billede af de forskellige farver, og bruge billederne til at lave en farvepalette, som man kunne bruge i sit design.

2. De varme trøjer

Når vejret bliver koldere, så kan man komme til at savne sommertøjet. Men det er her efterårets klæder kommer ind i billedet. De varme trøjer, som man kan putte sig i, når man har koldt. Det er en af mine favoritting om efteråret, at jeg kan købe nye trøjer, som jeg kan bruge, når det er koldt. Her drømmer jeg særligt om trøjer og andet godt fra Ganni, som er mit absolut yndlingsmærke. Jeg kan godt lide deres stil, og jeg føler mig godt tilpas, når jeg har deres designs på.

3. Efterårsferie

Efteråret er også en tid, hvor der er efterårsferie. Jeg kan godt lide efterårsferien, da det giver en mulighed for at slappe af og gøre nogle af de ting, som man ikke har haft tid til at gøre i løbet af ugen. Det kan også være, at man skal afsted på en rejse sammen med ens familie, som man glæder sig til. Altså er det en fornøjelse med efterårsferie.

4. Halloween

Efteråret er også tid til Halloween. Jeg kan godt lide at fejre Halloween, da man kan være kreativ med sine kostumer. Halloween er en fest, hvor man hygger sig med sin familie, og man kan være kreativ med sine kostumer. Det er en fest, hvor man kan gå på jagt efter godter, og så komme hjem og spise dem.

5. Varme og gode supper

Sidst, men ikke mindst, er der de varme og gode supper, som passer perfekt til efteråret, når man kommer hjem fra skole eller fra arbejde. Det er noget af en fornøjelse, at sætte sig med en lun kop te og nyde en varm og god suppe.