De 5 bedste lommeregnere på markedet

Der er mange forskellige lommeregnere på markedet, og det kan derfor være svært at finde den rigtige, der passer til dine behov. Skal du bruge en lommeregne til almindelig plus og minus eller skal det være lidt mere avanceret? Det ved vi, derfor har vi lavet en kort guide til hvad du skal være opmærksom på når du skal købe en ny lommeregner. Læs med herunder, og find den perfekte lommeregner til dig. Her er en liste over de 5 bedste lommeregnere på markedet.

1. TI-84 Plus CE

TI-84 Plus CE er en af de bedste lommeregnere på markedet, og den er især velegnet til studerende på gymnasiet eller på universitetet. Regneren har en stor skærm, så du kan nemt se hvad det er du regner og hvad der sker, og den har masser af plads til at gemme dine beregninger.

2. Casio fx-991ES Plus

Casio fx-991ES Plus er en anden populær regner blandt studerende. Den er lidt mindre end TI-84 Plus CE, men den har stadig en stor skærm, så du kan følge med i dine beregninger. Casio fx-991ES Plus har også en række forskellige funktioner, så du kan lave avancerede beregninger.

3. HP 35s

HP 35s er en lommeregner, der er velegnet til både studerende og erhvervsfolk. Den har en stor skærm, så du kan se dine tal, og den har ligeledes også en masse plads til at gemme dine beregninger. HP 35s er også en af de få lommeregnere, der kan bruges til at lave beregninger med decimaltal.

4. Canon f-715SG

Canon f-715SG er en lommeregner, der er velegnet til studerende. Den har en stor skærm, så du kan se hvad der foregår, og den har en lang række funktioner, der gør den velegnet til brug i mange forskellige situationer.

5. Texas Instruments TI-30X IIS

Texas Instruments TI-30X IIS er en lommeregner, der er egner sig godt til studerende og erhvervsfolk. Den har en stor skærm, så du kan se hvad der sker, og den har masser af plads til at gemme dine beregninger. Texas Instruments TI-30X IIS har også en række forskellige funktioner, så du kan lave avancerede beregninger. Modellen her er ideel til basale matematiske funktioner, algebra, geometri, statistik og basale videnskabelige funktioner. Hvis du leder efter den perfekte lommeregner, så er det en god idé at tjekke de ovennævnte modeller ud. Du kan finde dem alle på lommeregner køb.