Derfor skal dit barn have termotøj

0
464

Når børnene bliver store nok til at komme i børnehave, er der flere ting, man skal have på plads inden start. Det er vigtigt at barnet har det rigtige tøj, så man er klædt på til både vind og vejr samt de forskellige aktiviteter, der foregår i institutionen.

Barnet har brug for både gummistøvler, regntøj, indetøj, sutsko, huer og vanter. Herudover får barnet også brug for termotøj, da det er både varmt og praktisk. Faktisk opfordrer mange børneinstitutioner forældrene til at sørge for, at sørge for termotøj til børn.

Derfor er det så praktisk

Termotøj er utroligt praktisk til både de små men også de lidt større børn. En af grundene er, at det er dejligt varmt, hvilket kan være nødvendigt især i forårs- og efterårsmånederne som jo ofte er kølige. Da kan man let komme til at fryse lidt, når man er ude at lege, eller hvis børnehaven er på udflugt og man skal stå og vente lidt på bussen og så er der basis for en forkølelse.

Termotøj til børn kan bæres under regntøj, hvilket er særdeles praktisk, da man dermed kan tage regntøjet af, når det holder op med at regne, men stadig have overtøj på. Termotøj er ikke lige så varmt som decideret vintertøj, og dermed kan det fungere som en slags overgangstøj mellem de kolde og varme årstider.

termotøj til børn er også praktisk ved det, at det ofte er forstærket på knæ og albuer, som er steder, der er udsat og der dermed ofte går hul på. Dette undgår man med forstærkninger, som fungerer som en lap på forhånd. Så slipper bedstemor for at sætte lapper på, når der er gået hul, og barnet skal ikke undvære tøjet i den tid, det tager at foretage reparationen.

Sidst, men ikke mindst, er termotøj til børn konstrueret, så barnet selv let kan tage det af og på. Det er praktisk for både barnet selv, men også for personalet i institutionen, så den sparsomme tid dermed kan bruges på andre og rarere sysler med de små, måske lægge et puslespil, lave perleplader eller læse en historie.