Få mere farve i dit liv

0
459

Det er for mange piger svært at få gjort ens outfit mere kulørt, da de fleste ofte føler, at dette bliver for farverigt eller, at farverne får dem til at se blege ud eller, at farverne ikke passer sammen. Det har længe været en trend, at piger har skulle enten være mega farverige eller har skulle være helt neutrale i ens farver på tøjet. Derfor har det også været svært for mange at skulle navigere rundt i denne polimik. Jeg kommer i nedenstående med 4 bud på, hvordan du kan få mere farve i dit liv.

Mine bud er:

  • Farverige sneakers
  • Farverige smykker
  • Farverige nips derhjemme
  • Farverige trøjer

Farverige sneakers

Den nok klart nemmeste måde at få tilføjet mere farve i sit liv og i sin tøjstil er helt klart via ens sneakers. Her findes det utroligt mange forskellige designs, hvor de farverige sneakers virkelig får bidraget positivt til ens ellers mørke outfit. Der findes efterhånden mange forskellige brands, der specialiserer sig indenfor farverige sneakers. Helt generelt set er det blevet utroligt populært at tilføje farve til sit outfit igennem sine sko, da dette er en meget diskret måde at gøre dette på.

Farverige smykker

En anden meget populær måde at få tilføjet en masse farve til sit outfit er igennem ens smykker. Her findes der et væld af muligheder, hvorpå man kan opnå dette og i de senere år blevet utrolig populært at bruge farverige smykker. Dette gøres oftest med flerfarvede sten, da disse indeholder både glitter, farver og er eksklusive. Her er det især populært at benytte sig af farverige creoler øreringe, da disse har et low key eksklusivt look, der virkelig bidrager positivt til alle outfits.

Farverigt nips derhjemme

En af de bedste måder til at starte med at gøre ens liv mere farverigt er ved at starte småt i ens trygge rammer. Det vil sige, at man skal starte med at gøre ens liv mere farverigt hjemme på ens værelse, i ens lejlighed eller i ens hus. Herved kan man lettere vænne sig til at skulle bruge mere farve i ens hverdag.

Farverige trøjer

Sidst men ikke mindst kan man med fordel få tilføjet mere farve igennem ens trøjevalg. Dette er svært for mange, da ens trøje er så synlig en del af ens outfit og derfor måske også et af de mere skræmmende steder at starte med netop dette.