Find Manu Sareens bøger om Iqbal Farooc på nettet

0
743

Heldigvis er der stadig mange, der holder af at læse bøger. Da den digitale revolution bankede på døren, for nogle år siden, var der mange, der forudsagde bogens snarlige død og bortgang. Den forudsigelse har heldigvis vist sig ikke at holde stik. Bogen er stadig et elsket format, som har store fordele frem for det digitale. For bøger kan noget, som de digitale medier ikke kan. Bøger er nemlig begrænset til kun at kunne en ting. De kan kun bruges til læsning af én tekst, og ikke mere. Det er en kolossal befrielse.

Den indisk fødte danske forfatter, Manu Sareen, har skrevet flere bøger for både børn, unge og voksne. Manu Sareen er muligvis mest kendt for sin politiske karriere. Han var minister under SR-regeringen 2011-2015, og vakte noget opsigt med sine meget moderne holdninger. Oprindeligt er Manu Sareen uddannet socialpædagog, med en udbygning som konfliktmægler. Men hele vejen op igennem sin karriere, har Manu Sareen holdt af at fortælle historier og skrevet en pæn sjat bøger.

Iqbal Farooc blev et hit

Bøgerne om Iqbal Farooc har været lidt af en succes for Manu Sareen. De bliver læst af en stor skare af fans, og så er de også blevet filmatiseret. Iqbal Farooc er en indvandrer dreng, der oplever de sammenstød med det danske, som mange unge indvandrere oplever. De er skrevet med masser af humor og charme og er helt klart værd at læse, hvis man er ung i dagens Danmark. Manu Sareen skriver godt og har fat i mange af de vigtige emner, på en uhøjtidelig måde. Udover bøgerne om Iqbal, har Manu Sareen skrevet flere bøger for børn og voksne.

Boghandleren har dem

Mange kender sikkert Bog & Idé som en boghandlerkæde med butikker fordelt ud over hele landet. Hyggelige butikker med masser af sjove og kloge ting på hylderne. Med bog-ide.dk er kæden gået online, så du når som helst kan kigge forbi og købe de ting, du mangler. Bøgerne af Manu Sareen er selvfølgelig på hylderne her, og de bliver set og de bliver solgt til glade læsere.