På knæ uden smerter på jobbet

0
186

En taxichauffør har brug for støtte i ryggen og lænden, for det er de områder, der belastes hårdest når han arbejder. En sygeplejerske skal bruge engangshandsker, når hun rører ved smitsomme patienter, så ikke hun selv bliver smittet eller smitter andre. Soldaten bruger sikkerhedsvest, når han arbejder i højrisikozoner, så han er bedre beskyttet mod fjendtlige kugler. Der kræves specialudstyr i de fleste jobs. Også hvis man sidder meget på knæ, når man arbejder.

Der kan ikke takkes nok for opfindelsen af knæpuder. For knæpuder aflaster knæene på dem, der arbejder hårdt, og skal langt ned en gang imellem. Det er hårdt for knæene, når man bruger dem som støtte. Det ved alle, der har arbejdet bare et kvarter, siddende på knæ, uden puder. Man kan simpelthen ødelægge knæene ved det. En smadret menisken kan hurtigt blive resultatet af dårlig knæbeskyttelse.

Forebyg skader

Er din menisken en gang blevet smadret, så er der ikke meget at gøre. Du kan ikke få en ny på recept. Det kan påvirke resten af din tilværelse, at du mangler den lille beskyttende skive i knæet. Hvis du bruger knæpuder når du arbejder, så tager du en god del af presset på dine knæ. Det vil forebygge skader og aflaste dine knæ.

Hvis du kigger ind hos Stark.dk, så vil du kunne finde et sæt knæpuder, der passer lige præcis til dig, og det, du skal bruge dem til. Vær altid grundig, når du vælger beskyttelsesudstyr til arbejdet. Det skal sidde rigtigt for at virke optimalt. Du vil hurtigt kunne mærke, hvis ikke dine knæpuder sidder som de skal. Jo bedre de sidder, desto mindre smertefuld bliver arbejdsprocessen for dig.

Brug dem når du arbejder

De fleste gode arbejdsbukser har lommer i knæene, hvor der er plads til knæpuder. Hvis du skal ned og sidde på knæ, når du arbejder, så hav altid beskyttelse til knæene. Det kan spare dig for meget smerte og mange bekymringer, og det vil få dine knæ og din krop til at holde mange år længere. Og med de regler, der laves i disse år, om højere pensionsalder, så giver det god mening.