Til Dig Der Savner Trip Trap Mærket

Jeg voksede op i et hjem, hvor langt de fleste af vores møbler, var produceret af Trip Trap. Begge mine forældre var nemlig store fans af delle mærke, fordi det var en nem måde, at få god kvalitet og flot design på én gang. Der er mange forskellige møbelproducenter derude, og det er de færreste der gider at gennemsøge alle de forskellige muligheder. Selvfølgeligt vil vi gerne have et flot og indbydende hjem, men det er altså svært at retfærdiggøre at bruge flere dage på at overveje hvilke møbler man skal anskaffe sig. Møbler har en praktisk funktion, og hvis man venter med at købe dem, så vil man blive frustreret hver eneste dag. Forestil dig at flytte ind i et nyt hjem, og så ikke have nogen stole eller borde den første måned. Det giver ikke nogen mening! Vi er altså nødt til at kunne træffe en hurtig beslutning om, hvilke møbler vi vil indrette hjemmet med.

Nogle vælger at tage den helt lette vej i den sammenhæng, og bare købe noget i IKEA. Det er slet ikke en dårlig strategi: IKEA har massevis af muligheder, og de er alle ganske billige. Man har altså stadig et nogenlunde udvalg, og behøver ikke at tage rundt fra butik til butik. Samtidig behøver man ikke at være bekymret for, at man bliver forelsket i et sæt møbler, der er udenfor ens budget. Man kan få ganske lækre IKEA-møbler til meget lave priser. Kvaliteten er dog også derefter. Møblerne kan helt sikkert dække de mest basale praktiske behov, men de gør ikke meget udover det. De er ikke specielt inspirerende at se på, og de har en begrænset levetid.

En anden tilgang er derfor, at finde sig et mærke, der er indbegrebet af kvalitet. Ved at bruge lidt flere penge på møblerne får man en langt bedre kvalitet. Man kan altså få et virkeligt lækkert design, der er lavet med gode materialer af høj kvalitet. Det giver et meget mere personligt og levende indtryk i hjemmet, og sikrer dig samtidig, at møblerne vil holde i årevis. Det var den tilgang mine forældre tog: de så at Trip Trap tilbød kvalitetsmøbler til en fornuftig pris. Så de købte alt i Trip Trap.

Min plan var, at følge i mine forældres fodspor, da jeg skulle have nye møbler til haven. Desværre havde jeg meget svært ved at finde Trip Trap møbler nogen som helst steder. En dag så jeg dog nogle skagerak havemøbler der gav mig en kraftig følelse af nostalgi. De mindede mig om alle Trip Trap møblerne jeg var vokset op med ? men mærket sagde ?Skagerak??

Jeg købte dem selvfølgeligt med det samme, men kunne ikke helt smide følelsen af, at de mindede mig alt for meget om Trip Trap. Så jeg undersøgte sagerne lidt. Det viser sig, at Trip Trap ganske enkelt har skiftet navn til Skagerak! Den opdagelse har gjort, at mine fremtidige møbelkøb nu vil blive ligeså lette at have med at gøre, som de var for mine forældre.